Keuken kitten

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

Keukens afkitten is een veel voorkomende opdracht die wij regelmatig binnen krijgen in de omgeving Den Haag. Heeft u net een nieuwe keuken laten plaatsen of laat u uw keuken renoveren, dan is raadzaam om uw keuken ook mooi af te laten werken door de randen te kitten. Bespaar dus niet op de details. Kitbedrijf Den Haag helpt u graag verder met het kitten van uw keuken tegen een scherpe prijs. U kunt ons bellen of mailen.

Juiste kleur kit welke bij uw keuken past

Verschillende kleuren keukenblad / tegels tegen de muur vragen om de juiste kit kleur voor uw keuken. Hier houden wij rekening mee en in overleg met u kunnen wij de perfecte kleur gebruiken voor het kitten van uw keukenblad en wastafel. Hierdoor is het kitten van uw keuken niet alleen praktisch, maar ook super mooi.

Prijzen keuken kitten

Wij werken met strekkende meter prijzen en zijn afhankelijk van de locatie, parkeerkosten … etc. Wilt u van ons een prijs dan kunt u ons het beste bellen of mailen met de details, zodat wij een passende offerte/prijs kunnen doorsturen. Doorgaans krijgt u van ons een offerte voor het kitten van uw badkamer binnen 24 uur nadat u contact met ons heeft opgenomen op werkdagen.